Menu

Seguretat alimentària: formació

L'experiència acumulada durant més de 15 anys en la formació específica a adults ens avalen per oferir als nostres clients 3 àmbits de formació.

RELACIONATS AMB LA GESTIÓ DELS RISC ALIMENTARI

Per dominar la gestió de l'autocotrol (prerequisits i APPCC), assolir la implantació dels estàndards alimentaris requerits per clients (IFS, BRC, FSSC 22000), millorar la trazabilidad, actualitzar la informació al consumidor del vostre etiquetatge, mantenir-vos al dia en la legislació alimentària, triar l'envàs convenient (sobre la base de la interacció envasos-aliments):

 1. Sessions formatives in place (durada convinguda amb l’empresa) sobre:
  • Actualització de coneixements en APPCC a l'equip de gestió alimentària
  • Aplicacions pràctiques de food defense (defensa alimentària): tots i tot protegit
  • Al·lèrgens: mites i realitats, per a l'equip gestor i el personal manipulador
  • Control de la despesa i l'execució del Pla de neteja i desinfecció: un gran aliat
  • Retirada i recuperació, pla de gestió de crisi efectiu; com comuniquem?
 2. Curs en línia sobre Manipulació higiènica dels aliments i aplicació de l’autocontrol per gestionar el risc alimentari, prerequisits i APPCC, equivalent a 30 hores presencials (en preparació) 

 

 

RELACIONATS AMB LA HIGIENE I LA MANIPULACIÓ DELS ALIMENTS

Per a cuiners i personal de servei d'hostaleria, comerç minorista i pimes agroalimentàries 

 

 

 1. Curs presencial (6 hores) sobre Coneixements bàsics de seguretat alimentària, equivalent a l’anterior carnet de manipulador d'aliments, derogat el 2010: perills alimentaris, hàbits higiènics, control de les contaminacions encreuades, al·lèrgens)
 2. Curs en línia sobre Manipulació higiènica dels aliments i aplicació de l’autocontrol per gestionar el risc alimentari, prerequisits i APPCC, equivalent a 30 hores presencials (en preparació)

 

 

 

RELACIONATS AMB LA NUTRICIÓ I LA DIETÈTICA

Per a consumidors, associacions de col·lectius específics... que necessiten conèixer la millor alimentació en les diferents etapes vitals, fonaments de nutrició, etiquetatge nutricional, trastorns alimentaris, al·lèrgies i intoleràncies, nutrició en l'esport.

La meva formació com a farmacèutica assegura una transmissió de coneixements, hàbits i conductes orientades a la protecció de la salut i la prevenció de la maltia d'origen alimentari.

 


Els cursos presencials són bonificables a través de la Fundación Tripartita para el empleo.

Tornar al principi